Історія торгової марки «Паляниця»

Смаколики від «Паляниці»

щодня до столу українців!

«Паляниця» — хліб особливий, смачний і красивий, на будні і на свято. Це вінець нелегкоЇ хліборобської праці, основа раціону, запорука міцного здоров’я та естетичної насолоди українського народу.

Здавна в Україні паляниця на столі символізувала щастя та добробут господи, процвітання роду, була виявом шани та гостинності.

Наш хліб — гордість підприємства, що очолює рейтинг продукції.

випікання «живого» хліба

Ідея зберегти унікальні старовинні рецепти, відтворити кращі традиції українського хлібовипікання та солодкої випічки передувала відкриттю 2002 році нашого підприємства — першої на Дубенщині приватної хлібопекарні.

Першочерговим завданням колективу було впровадження традиційної рецептури випікання «живого» хліба — смачного і поживного. Було зібрано унікальні рецепти та поради майстринь-старожилів із різних сіл області, які поділилися своїми родинними секретами випікання житнього та пшеничного хліба, здоби, короваїв.

Вже перша випічка завоювала смаки жителів Дубна та області. Новітні технології, що впроваджувалися на виробництві впродовж наступних років, допомогли швидкими темпами збільшувати асортимент та покращувати якість продукції. Наші вироби з задоволенням куштували жителі вже трьох сусідніх областей — Тернопільської, Львівської, Волинської.

історія виробництва

В 2005 році розширився асортимент випічки та з’явилися кондитерські вироби, а з 2008 року асортимент кондитерської продукції щорічно урізноманітнювався.

В 2010 році технологами виробництва була розроблена унікальна авторська рецептура виготовлення заварного та слоєного тіста (еклери, слойки, круасани та ін.)

В 2012 році після реконструкції пекарні за європейськими стандартами було введено в експлуатацію автоматизовані лінії з виробництва здоби.

В 2015 році в сучасному кондитерському цеху розпочали випічку традиційних українських короваїв та тортів.

Технології виробництва

З кожним роком замінюється, осучаснюється обладнання в цехах, нарощується автоматизований сектор виробництва. Але ми завжди пам’ятаємо — найкраща, найсмачніша продукція, виготовлена з любов’ю, з душевним теплом, — з’являється тільки з умілих та вправних людських рук, зберігаючи їх тепло.

Торти , тістечка, від «Паляниці» — весільні, тематичні, дитячі — це справжні витвори кондитерського мистецтва, людської фантазії та творчості. Наші майстрині-кондитери пройшли навчання на спеціалізованих семінарах у Львові та Києві, запозичили найкраще та застосовують унікальні власні рецепти, які роками зберігалися в українських родинах.

Традиційні короваї, калачі, обрядові хліби оздоблюютьcя з віртуозною майстерністю та виготовляютьcя виключно з натуральної речовини: високоякісного борошна, масла, вершків, яєць, шоколаду.

благодійність

Протягом всього існування нашого підприємства своїм почесним обов язком вважаємо благодійність. Смаколиками від «Паляниці» частуються дітки-сироти, інваліди, юні спортсмени Дубенщини.

Ласують ароматним хлібом,що тривалий термін зберігає свою свіжість, і воїни АТО. Колектив пекарні за свою продукцію неодноразово отримував через волонтерів подяки від бійців з передової.

Ми не зупиняємося на досягнутому, ми постійно вдосконалюємось, ми зберігаємо традиції, впроваджуючи найсучасніші технології, адже УКРАЇНЦІ ГІДНІ НАЙКРАЩОГО!